Brudebuket

Brudebuketten er dagens vigtigste accessories, og derfor også en vigtig del af brudens påklædning. Brudebuketten skal ikke blot være smuk. Den skal også passe til bruden og fremhæve hende bedst muligt. Derfor har jeg meget fokus på, at din brudebukets form, farve og stil skal passe netop til dig og din kjole.
Hvis du er i tvivl om, hvad der vil passe bedst til dig, kan du under bestillingen af brudebuketten medsende billeder af dig selv, kjolen, skrive dine tøjstørrelse eller skrive hvis du/I ønsker at mødes til en snak om, hvad der vil passe bedst til dig.

Køb jeres brudebuket online her

 

Jeg designer din brudebuket ud fra jeres ønsker, og søger for i får en unik og spændene buket, der passer til jer som par. Hvis I er interesseret i en uforpligtende samtale om brudebuketten til jeres bryllup, er I velkommen til at ringe eller skrive til mig, så jeg kan hjælpe jer med inspiration og rådgivning.

Køb brudebuket online

Hvad er en brudebuket?

En brudebuket er som ordet antyder brudens buket. Brudebuketter fåes i uendeligt mange designs og jeg bestræber mig altid på at lave en skræddersyet og unik brudebuket, så ikke 2 brude er ens.

Hvem køber brudebuketten?

Ifølge gammel skik er det manden, der skal købe sin kommende hustru en buket til dagen. Dog ses det mere og mere at man hjælpes ad som par eller at kvinden selv bestiller. Mange bruger brudebuketten som en gave fra manden til sin kommende hustru.

Hvordan holder man en brudebuket?

En brudebuket skal holdes ved navle højde. Ofte bliver man som brud meget navøs når man går op ad kirkegulvet og derfor vil ens hånd automatisk søge opad og ende helt oppe ved brystet og få får ført hånden helt op til panden, som et instinkt for at gemme sig. Derfor er det en godt ide hvis man får sin far, eller hvem der nu skal følge op, til lige at minde een om at holde den nede når man står klar i våbenhuset.

Hvad koster en brudebuket?

En brude buket koster som regl 1250.- til 1500.-
Dog vil enkelte designs koste mere, hvis de er særligt tidskrævende eller der skal bruges specielle eller meget kostbare blomster.

Hvad gør man af brudebuketten efter brylluppet?

Ja, det er helt op til jer. Nogle smider den ud, nogle ligger den på en slægtnings grav, nogle kaster den og ser hvem der griber den og nogle får den tørret, indrammet eller forsølvet.