Knaphulsblomst

For at du som gom matcher din kommende hustru, kan du vælge at få en knaphulsblomst. Den graciøse knaphulsblomst bliver sat på dit jakkesæts revers. Din knaphulsblomst vil typisk blive lavet så den macher brudebuketten og de øvrige blomster til brylluppet.
I kan ligeledes give en knaphulsblomst til mændene i brudeparrets nærmeste familie, jeres fædre, bedstmann og eventuelle brudesvende.

Køb knaphulsblomst online Køb knaphulsblomst online

Hvad er en knaphulsblomst?

En knaphulsblomst er en enkelt blomst eller lille buket som bæres på reverset. Derfor kaldes knaphulsblomster også revers blomster.

 

Hvem skal have en knaphulsblomst til et bryllup?

Typisk bæres knaphulsblomsten af de personer som har en rolle til den kirkelige handling. Det vil sige at det er gommen, brudens far og forlover/bestmann der typisk bære blomst. Der er dog ikke som sådan nogle regler for det, så nogle gomme vælger at det kun skal være dem selv der skal have en blomst mens andre også giver til brødre, gommens far, toastmarster eller andre mænd der står brudeparet tæt.

 

Hvor skal en knaphulsblomst sidde?

Knaphulsblomsten bæres på jakkens revers. Reverset er den del ad jakken der er bukket om ved brystet, lige over knapperne. Mange gomme sætter knaphulsblomsten forkert. De tror nemlig den skal sidde i knaphullet eller i brystlommen. Men knaphulsblomsten gør sig bedst hvis den sidder midt på reverset ca. ud for brystvorten.

Hvordan sætter man en knaphulsblomst fast?

Knaphulsblomsten sættes enten fast med nåle, jeg laver som regel mine knaphulsblomster så der sider en form for sikkerhedsnål på bagsiden, det gør det er super nemt at sætte den fast på jakken.
Man kan også få dem lavet med magnet. Hvis man vælger magnet så slipper man for de små huller som nålen i knaphulsblomsten ellers kan sætte i jakken. Dettte vil jeg især anbefale den der bære smoking.

Hvem står for at købe knaphulsblomster til et bryllup?

Det er brudeparret der står for indkøb af knaphulsblomsterne. Knaphulsblomsterne er en lille gave der gives til de næremeste. Det betyder typisk meget for modtagerne da det viser at man giver den en særlig plads/rolle ved brylluppet.

Hvad koster en knaphulsblomst?

Knaphulsblmster med nål koster 95.-

Knaphulsblomster med magnet koster 120.-

Se flere priser her