FAQ:

Læs de oftest stillede spørgsmål og få svarene her:

 

Ofte stillet spørgsmål # 1:

“Traditionen tro, har jeg som brudegom fået jobbet med at købe brudebuketten, men jeg er helt på herrensmark. Hvordan vælger jeg den rette brudebuket til min forlovede?”

Bare rolig! Vi kan mødes uden ekstra beregning over en kop kaffe eller på Skype, hvor vi gennem samtale finder ud af, hvordan brudebuketten til din forlovede skal se ud samt hvilke blomster der skal i. Inden vi skal mødes, kan du bede din forlovede om at sende et billede af brudekjolen til mig på mail eller MMS (du kan selvfølgelig også få et billede og en stof-prøve med i en konvolut). På den måde kan jeg guide dig til, hvad der passer til hendes kjole og udseende uden, du ser den før brylluppet.


Ofte stillet spørgsmål # 2:

“Vi vil gerne komme begge to og tale om borddekorationer mv., men det er kun min mand, der skal bestille brudebuketten, hvordan løser vi det?”

Jeg foreslår, at vi alle tre mødes og snakker om de øvrige blomster til brylluppet først. Så tager jeg en snak til sidst med din kommende mand, mens du venter udenfor med en kop kaffe eller the, hvor vi I fællesskab får brudebuketten til at passe til dig og de øvrige bryllupsblomster.


Ofte stillet spørgsmål # 3:

“Vi har ikke selv mulighed for at afhente blomsterne. Kan vi få dem leveret?”

Selvfølgelig kan I det. Jeg kan både levere til kirken, hjemme hos bruden og til festlokalet.


Ofte stillet spørgsmål # 4:

“Jeg har en yndlings blomst, men den har ikke sæson på vores bryllupsdag. Kan du skaffe den?”

Jeg kan i samarbejde med mine leverandører stort set skaffe blomster fra hele verden. Så bare fordi jeg ikke kan dyrke dem i min have, og der ikke er danske gartnerier, der producer forglemmigej i december, betyder det ikke, at det er en umulig opgave at finde dem. Jeg plejer at sige: “Hvis det findes, kan jeg skaffe det!”. Men når det så er sagt, så vil jeg gerne hjælpe jer med evt. at finde et dansk og mere naturligt alternativ.

 

Ofte stillet spørgsmål # 5:

“Jeg vil gerne have blomster i brudebuketten fra min mors/mormors have. Kan det lade sig gøre, og kan de holde?”

Min erfaring siger, at det er intet problem at få de fleste blomster til at holde, hvis man bare ved, hvordan de skal behandles. Hvis du er interesseret i en løsning á la dette, så tøv ej med at kontakte mig. Så guider jeg dig igennem, hvordan og hvornår du plukker og stiller blomsterne i vand.

 

Hvis jeg har et spørgsmål, som jeg ikke har fundet svar på her, må jeg så kontakte dig?

Det kan du tro, at du må. Du kan ringe på telefonnummer 25 21 27 08 eller kontakte mig på mail: maja.maagaard@gmail.com.

Du kan også følge mig på Facebook.