Trine og Christian siger:

12177463_10153688611174664_1841103648_o“Maja lavede den smukkeste brudebuket samt knaphulsblomster til gom og nærmeste familie.
Jeg følte, at jeg havde en fantastisk sparring med Maja, og hun hjalp med at at vælge og fravælge, så jeg fik den flotteste buket – mere end jeg havde drømt om.

Maja forstår at se hvad man ønsker, inden man selv ved det og derfor kommer man udenom de begrænsninger man selv sætter sig. Jeg synes det bedste var, at Maja forstår at visualisere det færdige resultat – så kjole, hår og buket hænger sammen.

Maja og jeg havde en god dialog omkring buketten så farverne hang sammen med resten af bryllups-temaet. Buketten hang sammen med min kjole, mit hår og mig som person. Buketten havde en størrelse der hverken tog fokus fra kjolen eller mig som brud, men på samme tid skilte sig ud og satte prikken over i’et. Jeg fik utrolig mange komplimenter for buketten som jeg helt og holdent må give videre til Maja.

Knaphulsblomsterne til Gommen, Gommens Far, Best man og Brudens Far samt brudens bror var fantastiske. De havde den helt perfekte størrelse og gav herrerne – lige det ekstra der manglede.

Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med Maja i forbindelse med vores bryllup. Hendes behagelige facon, store viden og engagement gav os et helt fantastisk resultat. Ud fra det alene kan jeg kun anfalde Maja til andre, og ud fra de mange komplimenter min brudebuket fik, kan der slet ikke herske nogen tvivl om at jeg vil anbefale andre på det kraftigste at tage fat i Maja til en hver begivenhed.”